SANYO DR7700

Sanyo DR7700 edustaa uudenlaista konseptia: perinteisen selinmakuuasennon tilalle on tuotu ihmiselle luonnollinen asento painottomassa tilassa. Asento, jossa ihminen on kaikkein rennoimmillaan. Niinpä mallin DR7700 toinen nimi onkin "Zero Gravity".

Pintamateriaalit ja muotoilu ovat DR7700 mallissa tunnettua Sanyo-laatua.

DR7700 käyttää jo muista malliesta tuttua Sanyon patentoimaa ja ainutlaatuista ProTouch kehon kipupisteiden kartoitusjärjestelmää. Lisää tietoa tästä ja muista teknologia-aiheista löydät Teknologia-sivulta.

DR7700 käyttää ainutlaatuista ProThumb-hierontamekanismia, jossa hierotarullamekanismi muodostaa peukalo-etusormi tapaisen otteen. Tämä mahdollistaa entistäkin paremman hieronnan erityisesti niska-hartiaseudulla.

Jalkapohjien alueella on hierontayksiköiden lisäksi lämmitys, joka rentouttaa ja lievittää väsymystiloja. DR7700 sisältää myös pohkeiden ja istuinosan hierontayksiköt. Muihin malleihin verrattuna on DR7700:ssa monipuolisemmat jalkahierontatoiminnot.

Hierontaohjelmistoja on valittavana 4 erilaista, jotka skaalautuvat automaattisesti kehon mallin ja ongelmakohtien mukaan. Näiden lisäksi voidaan valita myös 3 valmisohjelmaa, jotka kohdentuvat eri alueisiin. Valmisohjelmat eivät käytä ProTouch-järjestelmää ja ovat siten aina samanlaisia. Halutessa käytettävissä on myös manuaalinen ohjaus, jolloin hieronta voidaan kohdentaa