SANYO DR6100

Sanyo DR6100 on ominaisuuksiltaan hyvin samankaltainen kuin DR5000. Keskeisin ero on käsi/jalkahierontayksiköt. DR6000 mallissa on kaksi liikuteltavaa hierontayksikköä, jotka voidaan laittaa niin käsien kuin jalkojen ympäri. Hierontayksikössä on 4 ilmatyynyä, jotka simuloivat erilaisia otteita.

Pintamateriaalit ja muotoilu ovat DR6100 mallissa tunnettua Sanyo-laatua.

DR6100 käyttää jo mallista DR5000 tuttua Sanyon patentoimaa ja ainutlaatuista ProTouch kehon kipupisteiden kartoitusjärjestelmää. Lisää tietoa tästä ja muista teknologia-aiheista löydät Teknologia-sivulta.

DR6100 käyttää ainutlaatuista ProThumb-hierontamekanismia, jossa hierotarullamekanismi muodostaa peukalo-etusormi tapaisen otteen. Tämä mahdollistaa entistäkin paremman hieronnan erityisesti niska-hartiaseudulla.

Jalkapohjien alueella on hierontayksiköiden lisäksi lämmitys, joka rentouttaa ja lievittää väsymystiloja. DR6100 sisältää myös pohkeiden ja istuinosan hierontayksiköt.

Hierontaohjelmistoja on valittavana 4 erilaista, jotka skaalautuvat automaattisesti kehon mallin ja ongelmakohtien mukaan. Näiden lisäksi voidaan valita myös 3 valmisohjelmaa, jotka kohdentuvat eri alueisiin. Valmisohjelmat eivät käytä ProTouch-järjestelmää ja ovat siten aina samanlaisia. Halutessa käytettävissä on myös manuaalinen ohjaus, jolloin hieronta voidaan kohdentaa