Sanyo DR5700

Sanyon DR-sarja on varustettu lukuisilla erikoisominaisuuksilla, kuten jokaisessa sarjan mallissa olevalla kipupisteiden automaattisella tunnistamisella käyttäen korkeateknologisia sensoreita. DR5700 on DR-sarjan edullisin automaattinen hierova tuoli, jossa on paljon ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita et löydä muista markkinoiden tuoleista.

DR5700 on verhoiltu äärimmäisen kestävällä synteettisellä materiaalilla. Viimeistely on kaikilta osin japanilaista huippulaatua ja tuolin muotoilu on sulavalinjaisen moderni.

Ensimmäinen asia, johon tuolissa kiinnittää huomion, on isokokoinen ohjainpaneeli. DR5700 on malliston ensimmäinen tuoli, joka hyödyntää Sanyon patentoimaa ja ainutlaatuista ProTouch kehon kipupisteiden kartoitusjärjestelmää. Lisää tietoa tästä ja muista teknologia-aiheista löydät Teknologia-sivulta.

DR5700 käyttää ainutlaatuista ProThumb-hierontamekanismia, jossa hierotarullamekanismi muodostaa peukalo-etusormi tapaisen otteen. Tämä mahdollistaa entistäkin paremman hieronnan erityisesti niska-hartiaseudulla. Jalkapohjien alueella on hierontayksiköiden lisäksi lämmitys, joka rentouttaa ja lievittää väsymystiloja.

DR5700 sisältää myös pohkeiden ja istuinosan hierontayksiköt. Hierontaohjelmistoja on valittavana 4 erilaista, jotka skaalautuvat automaattisesti kehon mallin ja ongelmakohtien mukaan. Näiden lisäksi voidaan valita myös 3 valmisohjelmaa, jotka kohdentuvat eri alueisiin. Valmisohjelmat eivät käytä ProTouch-järjestelmää ja ovat siten aina samanlaisia. Halutessa käytettävissä on myös manuaalinen ohjaus, jolloin hieronta voidaan kohdentaa