Pro Touch ominaisuus on Sanyon parhaiden tuolien todellinen sielu. Ainutlaatuinen ja patentoitu menetelmä, joka takaa aina käyttäjän tilan mukaan kustomoidun hieronnan. Kuinka tämä tapahtuu?

Sanyon kehittämä ja äärimmäisen herkkä sähkönjohtavuutta mittaava tunnistin rekisteröi pienimmätkin ihon vastuksen muutokset. Kun ihminen aistii pienintäkin kipua, iho erittää hieman enemmän kosteutta - puhutaan hyvin pienistä määristä. Kosteus taasen lisää sähkön johtuvuutta iholla, mikä on herkillä laitteistoilla mitattavissa. Itse asiassa valheenpaljastuskoneet käyttävät samaa tekniikkaa. Sanyon ProTouch tuolit tarjoavat joka kerta varta vasten räätälöidyn hieronnan.

Pro Touch on malleissa DR5000, DR6100, DR7700 ja DR8700.

Pro Touch järjestelmässä on kämmenessä pidettävä säädin, joka toimii samalla tuolin kallistuksen ja jalkahierontayksikön ohjaimena kuin ihon kosteuden mittausanturina. Pro Touch tuoleissa on neljä erilaista ohjelmaa, jotka säätyvät joka käyttökerta automaattisesti mittausanturin välittämien tietojen mukaan. Mittausanturi rekisteröi ihon sähkönjohtavuuden lisäksi myös muutokset sydämen syketasoissa. Näiden tietojen avulla järjestelmä luo kartan henkilön ongelmakohdista ja kohdentaa ohjelmat erityisesti näihin alueisiin.

Oheisissa kuvissa näkyy ihon sähkönjohtavuuden muutos hierontamekanismien osuessa kipupistealueeseen. Sanyon tuolit ovat markkinoiden ainoat bio-feedback tuolit.

Vasemmalla näkyy pienennetty kuva ohjainyksiköstä. Yksikön keskellä on isokokoinen lcd-näyttö, joka näyttää ongelmapisteet eri puolilla kehoa sekä sen miten vaikeasti jännitystilasta on kyse. Ohjainyksikössä on lisäksi erilaisia ohjelmavalitsimia, tuolin kallistuksen säätöpainikkeita sekä paneelin alla lisäksi käsikäyttömahdollisuus.

Vasemmanpuoleisin kuva on lähikuva ohjainyksikön näytöstä. Punaisella ympyröidyt pisteet osoittavat jäykkyyspisteiden sijainnin. Oikeanpuoleinen kuva on lähikuva jäykkyyden astetta osoittavasta mittarista.